Mor Nasra Ally og barnet hennes venter utenfor en klinikk i den nordlige delen av Tanzanias Dar es Salam District mens en lastebil avlaster medisin direkte til klinikken. De venter medisinsk behandling som var vanskelig tilgjengelig inntil lanseringen av Project Last Mile.(BILDE)

Som et selskap som opererer i mer enn 200 land har The Coca-Cola Company en kontinuerlig forpliktelse til å bygge bærekraftige samfunn. I tillegg til tiltak som ivaretar miljø og sparer ressurser, jobber vi også med prosjekter som forbedrer den økonomiske utviklingen i de samfunnene hvor vi opererer.

"Vi investerer i bærekraft fordi det gjør en positiv forskjell for mennesker og samfunn hvor vi opererer, beskytter miljøet vi alle deler, og også hjelper vår virksomhet," sier Bea Perez, leder for bærekraft i The Coca-Cola Company.

Lokalt samarbeider Coca-Cola med lokale tapperipartnere og driftsorganisasjoner, for å bidra til å bygge sterkere og mer aktive lokalsamfunn. Partnerskap er nøkkelen. Kombinasjonen av kunnskap og ferdigheter i næringsliv, ledelse og frivillige organisasjoner vil ha en mye større kollektiv innflytelse enn noen organisasjon kunne ha drømt om å oppnå alene.