Coca-Cola Finland og Finnish Sports Federation VALO jobber sammen i et multi-sport program som heter #MunLiike (#MyMove-ment). Det er et program som tar sikte på å øke aktivitetsnivået til finske tenåringer i deres fritid. Et månedslangt program organiseres årlig på over 100 ungdomsskoler rundt om i Finland, med mål å aktivere opptil 90 000 tenåringer i skolens friminutt.

#MunLiike er et av Finlands største private støttede aktivitetsprogrammer noensinne. Et felles mål med programmet er å øke mengden bevegelse, og styrke aktivitetskulturen blant ungdom. Det er behov for et slikt program, da unge finner er blant de minst aktive ungdommene i Europa.

Programmet tilbyr inspirasjon, ideer samt flott treningsutstyr for morsomme fritidsaktiviteter i skolen. Coca-Cola Finland tilrettela for programmet, og donerte i tillegg 10 000 fotballer til skolene. I 2014 vil skoler motta 8 000 frisbeer som en del av programmet. I løpet av en måneds tid arrangeres over 1 000 aktivitetsøkter i finske skoler, med mer enn 2 000 aktivitetsledere som er trent for å motivere og aktivere unge studenter.