Eksperter har rangert vann som det mest essensielle i livet, nest etter oksygen. Likevel er vannet den delen av kostholdet vårt som oftest blir oversett. Å ha nok væske i kroppen er vitalt for god helse og trivsel. Å ikke drikke nok er en potensiell årsak til dehydrering, som reduserer vedlikeholdet av normale fysiske og kognitive funksjoner. Generelt bør vi få i oss minst 2 liter væske om dagen fra alle kilder.

Vanlig brus, lettbrus, bordvann og juice kan bidra til å slukke tørsten og gi kroppen dens daglige væske. De fleste typer mineralvann inneholder mellom 87 % og 99,8 % vann, og Coca-Cola inneholder 89 % vann.

Coca-Cola sin drikkeproduksjon over hele verden følger strenge retningslinjer for produksjon og kvalitetssikring.  Vi begynner alltid med høykvalitetsvann som base for å sikre en konsistent god smak for våre drikkevarer.

Nordic Nutrition Recommendations (2012) anbefaler at den styrende verdi for daglig inntak av væske for voksne og barn som utfører moderat fysisk aktivitet, og lever under moderate tempererte forhold, er 1-1,5 liter vann, i tillegg til vannet vi får fra maten.