Allerede i 2007 investerte Coca-Cola i å designe og produsere "Drink2Wear"-moteklær laget av resirkulerte plastflasker. Drink2Wear-T-skjorter, vesker, loungewear og caps er laget av en blanding av resirkulerte plastflasker og bomull.

ECOCYCLE er et nyere initiativ der musikkartisten og produsenten will.i.am og The Coca-Cola Company samarbeider for å oppmuntre til økt grad av gjenvinning og bærekraft blant forbrukere. Sammen med andre ikoniske merker satses det på å innføre ambisiøse, men oppnåelige, livsstilsprodukter laget delvis av resirkulert materiale.

Merket KOCYCLE hjelper forbrukerne å innse at varene de anser som avfall i dag kan være en del av et livsstilprodukt de kan bruke i morgen. EKOCYCLEs merkeinitiativ identifiserer produkter – som plastflasker og aluminiumbokser – som kan gjøres om til resirkulerte deler av livsstilprodukter.

Beats by Dr. Dre® og New Era® var de første merkepartnerne som ble med i merkeinitiativet EKOCYCLE. Som en del av partnerskapet har disse samarbeidene resultert i trendy produkter laget delvis av resirkulerte materialer.

"EKOCYCLE merkeinitiativet er en plattform i tråd med vår visjon om null avfall, og med vårt fokus på bærekraft," sa Bea Perez, visepresident og leder for bærekraft, The Coca-Cola Company. "Sammen med will.i.am vil vi fremme gjenvinning sammen med andre kjente merker for å skape livsstilprodukter som forbrukere over hele verden ønsker seg. Dagens generasjon av unge forbrukere representerer en aktiv kraft, og EKOCYCLE-merket tar sikte på å være en pådriver for å samle deres støtte og innsats rundt en global bærekraftig bevegelse."

The Coca-Cola Company donerer sin del av konsesjonsfortjenesten fra EKOCYCLE-initiativet for å støtte ekstra resirkulerende- og samfunnsforbedrende organisasjoner

For å lære mer om EKOCYCLE merkeinitiativ, besøk EKOCYCLE.com.