Å bli mer fysisk aktiv er en av de viktigste tingene man kan gjøre for sin egen helse. Fysisk aktivitet er vitalt for helsen og velværefølelsen. Vårt mål er å hjelpe folk rundt om i verden til å forstå viktigheten av en fornuftig, balansert diett og de helsemessige fordelene av økt fysisk aktivitet.

Som selskap har vi en lang historie med å støtte «Aktiv livsstil»-programmer for våre medarbeidere og lokalsamfunn: Fra å sponse store sportsarrangementer som OL, til å tilrettelegge for lokale idrettsaktiviteter og velværetiltak på arbeidsplassen for våre ansatte. I tillegg tilrettelegger vi for mer enn 250 fysiske aktivitetsprogrammer i mer enn 100 land. 

I Europa investerer Coca-Cola i en serie aktiv livsstil- og treningsprogrammer som tilbyr mennesker i alle aldre, og med alle bakgrunner, å bevege seg mer og oftere.

Også i de nordiske landene har vi engasjert oss i å inspirere folk til å bli fysisk aktive. Vi samarbeider med ekspertorganisasjoner som gir muligheter for å bli mer aktive. Her kan du lese mer om noen av programmene vi tilbyr, og har tilbudt, i Norden.