Per Hynne er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Enterprises. Hynne har jobbet i selskapet i 2,5 år og kommer nå fra en prosjektstilling ved det europeiske hovedkontoret i London. Han har tidligere jobbet med både ekstern- og internkommunikasjon for Coca-Cola Enterprises i Norge og Sverige. 

Hynne vil ha ansvaret for en avdeling med 6 personer, som dekker samfunnsansvar, internkommunikasjon, eksternkommunikasjon og næringspolitikk og går inn i den norske ledergruppen.  Hynne overtar etter Stein Rømmerud som har tatt steget over i en kommersiell rolle og skal jobbe med selskapets kommersielle strategi. 

-  Det blir som å hoppe etter Wirkola, men jeg har heldigvis fått lov til å jobbe tett med Stein de siste årene og han har lært meg mye om selskapet, om ledelse og kommunikasjon. Jeg har også vært heldig og fått lov til å prøve meg på mange områder i systemet, og gleder meg til å jobbe videre med helheten og et fantastisk team, sier Hynne.

Stein Rømmerud, Director Commercial Strategy, har full tillit til Hynne i den nye rollen: 

-  Per er en meget erfaren kommunikasjonsleder med bred faglig bakgrunn og et solid nettverk både internt og eksternt. Han har de rette egenskapene som må til for å føre kommunikasjons-arbeidet vårt videre, og jeg ser frem til å jobbe tett sammen med ham i den norske ledergruppen. 

Per Hynne er fra Eiksmarka i Bærum. Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har bakgrunn fra Burson-Marsteller, Geelmuyden-Kiese, Norsk Designråd og Norges Eksportråd.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt: 

Cathrine Stang Lund, Kommunikasjonssjef, Coca-Cola Enterprises Norge AS, clund@cokecce.com, tlf: 95872699

Per Hynne, Kommunikasjonsdirektør, Coca-Cola Enterprises Norge AS, phynne@cokecce.com, tlf: 95136322

 

Om Coca-Cola Enterprises Norge

Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA. I 1895 fantes drikken i alle statene i USA, og ved århundreskiftet kom Coca-Cola til Europa. I Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Siden 1997/98 har Coca-Cola Enterprises Norge AS hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Mer, Minute Maid, Burn,Kuli og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises AS har til sammen ca. 700 ansatte i Norge. 

Se www.coca-cola.no for mer informasjon eller vår nettside om samfunnsansvar: http://cceansvar.no/