(Lørenskog, 26.2.2014) Coca-Cola ser en sterk økning i salget av Coca-Cola zero i Norge. Den kalorifrie varianten økte salget med over 15 prosent i løpet av 2013. Selskapet satser sterkt på det kalorifrie segmentet, og lanserte blant annet ny flaskestørrelse på Coca-Cola zero i 2013.

– Vi er glade for å se at kalorifrie Coca-Cola zero økte salget med over 15 prosent i 2013, etter å ha økt måned for måned gjennom året. Coca-Cola zero er dermed produktet med kraftigst økning for Coca-Cola i Norge, og hovedbidragsyter til selskapets volumvekst her i landet, sier Stein Rømmerud, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Coca-Cola Enterprises.

– Det kalorifrie segmentet er et viktig satsingsområde for oss. I 2013 lanserte vi blant annet en ny flaskestørrelse – 0,375 liter – på Coca-Cola zero, for å øke valgfriheten på våre kalorifrie alternativer. Og vi kommer til å fortsette med innovasjon og lanseringer av drikker med færre eller ingen kalorier også i 2014. Veksten til Coca-Cola zero viser at dette er et riktig valg, og noe forbrukerne ønsker velkommen, avslutter Stein Rømmerud.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Stein Rømmerud, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Coca-Cola Enterprises Mobil: 901 19 985 / E-post: srommerud@cokecce.com

Pressebilder:

Presserom med bilder og relaterte dokumenter: http://www.mynewsdesk.com/no/pressroom/coca-cola

Eller vår bildebank: http://ccd.teknograd.no/  Brukernavn/passord: presse/presse 

 

Om Coca-Cola Enterprises Norge

Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA. I 1895 fantes drikken i alle statene i USA, og ved århundreskiftet kom Coca-Cola til Europa. I Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Siden 1997/98 har Coca-Cola Enterprises Norge AS hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres, i tillegg til Coca-Cola, også Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Mer, Minute Maid, Burn,Kuli og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises AS har til sammen ca. 700 ansatte i Norge. Selskapet omsatte for ca 2,5 milliarder kroner i 2012 og solgte 290 millioner liter drikke her til lands.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon eller vår nettside om samfunnsansvar: http://cceansvar.no/