(Bildet: Kate Aunaas Ingram (t.v.) og Alexandra Bjerch-Andresen mottok prisen fra Universum på vegne av Coca-Cola)

(Oslo, 13/4/2014) Over 10 000 studenter har sagt sin mening når Coca-Cola nå kåres til Norges mest attraktive arbeidsgiver i detaljhandelen. Det er Universum som står bak undersøkelsen. En fantastisk nyhet som viser at vår arbeidsgiverkommunikasjon når frem, sier Stein Rømmerud i Coca-Cola Enterprises. 

Universum er Nordens ledende spesialist på arbeidsgiverprofilering. Selskapet gjennomfører hvert år en bred studentundersøkelse for å avdekke landets mest attraktive arbeidsgivere for norske studenter. Mer en 10 000 studenter på 29 norske utdanningsinstitusjoner har sagt sin mening i årets undersøkelse. 

De kårer Coca-Cola til den mest attraktive arbeidsgiveren i norsk detaljhandel/FMCG.  Når alle bransjer ses under ett, kommer Coca-Cola helt oppe på en 11. plass, selskapets beste plassering noensinne. 

Kreativt og dynamisk arbeidsmiljø

En nærmere kikk på resultatene viser at økonomistudentene som ønsker å jobbe i Coca-Cola assosierer bedriften med et kreativt og dynamisk arbeidsmiljø, og mulighet for internasjonal karriere. Nesten 95 % av studentene forbinder Coca-Cola med markedssuksess. 

– Dette er en fantastisk nyhet, sier Stein Rømmerud, kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Enterprises. 

– Vi jobber langsiktig og strategisk, både med å være en spennende og samvittighetsfull arbeidsgiver, og med å ta et proaktivt ansvar for vår rolle i samfunnet. At vi kåres til detaljhandelens mest spennende arbeidsgiver, og får våre beste resultater totalt sett, viser at vår kommunikasjon av dette når frem, fortsetter Rømmerud.

For mer informasjon, vennligst kontakt

 

Om Coca-Cola Enterprises Norge

Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA. I 1895 fantes drikken i alle statene i USA, og ved århundreskiftet kom Coca-Cola til Europa. I Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Siden 1997/98 har Coca-Cola Enterprises Norge AS hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres, i tillegg til Coca-Cola, også Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Mer, Minute Maid, Burn,Kuli og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises AS har til sammen ca. 700 ansatte i Norge. Selskapet omsatte for ca 2,5 milliarder kroner i 2012 og solgte 290 millioner liter drikke her til lands.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon eller vår nettside om samfunnsansvar: http://cceansvar.no/