Coca-Cola Norge | lær mer om hvordan det er å jobbe i Coca-Cola | Møt vår kollega Celine

Coca-Cola Norge | lær mer om hvordan det er å jobbe i Coca-Cola | Møt vår kollega Celine

Hvem

 

Céline Rød (31)

Sr. Manager Digital Marketing

Bakgrunn: BA Hons Advertising and Marketing Communication and Public Relations fra London.

Jobbet i Coca-Cola siden 2017

 

Céline startet som Digital Manager med ansvar for @work sin digitale salgs- & markedsføringsstrategi i Coca-Cola European Partners Norge, som en del av Team Digital i markedsavdelingen. Etter snart to år i bedriften trer hun nå inn i ny rolle som Sr. Manager Digital Marketing, og blir dermed leder av digitalteamet i Norge.

 

 

Hvorfor valgte du å jobbe i Coca-Cola?

 

Coca-Cola som merkevare har alltid vært en vinner for meg, og Coca-Cola Original er fortsatt min favorittdrikk! Det at Coca-Cola er det mest kjente ordet i verden etter «OK» er også ganske kult. Når muligheten åpnet seg for å få jobbe med verdens ledende merkevarer i et fantastisk selskap, i et fremoverlent og dyktig team, på et sted hvor produksjon og business sitter sammen - OG jeg kan gå innom og titte på Coca-Cola fabrikken når jeg vil – da var det ingen tvil om at det var hit jeg ville!

 

 

Hvordan er arbeidsdagen din?

 

I Team Digital jobber vi med et bredt spekter av teknologier og digitale fagområder, alt fra e-commerce og food aggregators til digitale lojalitetsprogrammer, utvikling av apper, SEO, digital signage, analyse og mye mer. Målet med alt vi gjør er at det skal skape verdi for våre kunder og at vi kan levere en sterk gjennomføring. Det er en utrolig spennende, variert og hektisk hverdag, som involverer kollegaer både lokalt og globalt, kunder, samarbeidspartnere og andre stakeholders.

 

 

Hvordan synes du Coca-Cola legger til rette for videre karriereutvikling?

 

Ønsker du å jobbe i et selskap med stort fokus på intern rekruttering, hvor du kan bytte roller både på tvers og oppover, og utvikle deg i stor fart, er dette stedet. Det er mange muligheter for faglig og personlig utvikling, og gode ledere som ser sine team. Men som alt annet i livet skjer ingenting av seg selv. Du må tørre å snakke om målene dine, foreta deg noe om du er misfornøyd med oppgaver eller andre utfordringer, ta ansvar for egen læring, se muligheter og levere på høyt nivå.

 

 

Hva tenker du om sammensetningen av medarbeiderne - er det bredde og mangfold?

 

Ansatte i både produksjon og business sitter sammen på fabrikken vår i Lørenskog. Det betyr at vi er mange forskjellige mennesketyper samlet – heldigvis! Vi er opptatt av det kollektive geniet og vet at med mangfold og flerfoldige hoder er mulighetene uendelige!

 

 

Opplever du at selskapet fokuserer på bærekraft og samfunnsansvar?

 

Det er veldig fokus på bærekraft og samfunnsansvar hos oss. This is Forward er vår handlingsplan for bærekraft. Vi har særlig fokus på tre områder: våre drikker, emballasje og samfunn. Disse tiltakene vil sikre at vi har en positiv innvirkning der vi selger våre drikker. Hele selskapet er opptatt av dette – i alle ledd.

 

 

Hva er det aller beste ved å jobbe i Coca-Cola?

 

Jeg liker at vi forstår viktigheten av kundene våre og alltid strekker oss for å være en foretrukken partner, og dermed kunne skape et konstruktivt samarbeid med våre kunder. Vi er flinke til å snu oss avhengig av hva kundene gir av tilbakemeldinger og hva markedet krever. Ting står aldri stille her og du jobber med mennesker full av passion og pågangsmot. 

 

 

Hvilke råd vil du gi til dem som ønsker å jobbe i Coca-Cola?

 

Ønsker du karrieremuligheter og utvikling er dette en fantastisk arbeidsplass. Her er læringskurven bratt og muligheter for ansvar og påvirkning stor. Vi har ofte spennende stillinger ute og ønsker alltid å høre fra aktuelle talenter i alle varianter, så rådet mitt er:

 

  • Oppdater LinkedIn profilen din og følg oss i våre kanaler
  • Kontakt HR avdelingen vår og vis at du er interessert i selskapet
  • Ikke vær redd for å oppsøke nye muligheter!


 

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Coca-Cola?

 

Se intervju med Christian Gøllner her og Rosario Catuday Korneliussen her.